NOKACHI CAMPIONS DE CATALUNYA

El passat dissabte dia 2 d´abril, el club de karate nokachi va presentar tres equips al campionat de catalunya Clubs, un equip de kates infantil, un de katas juvenil i un de kumite cadet-junior. El equip de kates (forma) infantil va afrontar tres encontres amb els clubs Shuto, Montornes i la final amb els locals Igym que van superar quedant aixi Rafa Migueles, Wiam Koubiss i Izan Sevillano campions de Catalunya 2011. Per altre banda, Cristina Perez, Elena de Sande i Andrea Lucero representaven l´equip juvenil, van fer tres encontres i van quedar també campiones de Catalunya i els nois en modalitat de Kumite van superar tots els combats pujant una vegada més a la part més alta del podium. Aitor Caña, Sergio Amado y Sadok Moumni és el tercer any consecutiu que són nombrats campions de Catalunya. Agusti Nuñez i Montse Marín es plantejen la possibilitat d´anar als estatas a mitjans de maig a Avila. Felicitats a tots!!!

Tags:

2 Comentarios a “NOKACHI CAMPIONS DE CATALUNYA”

  1. Nermin dice:

    ITCHEE! El nostre treball dia a dia ja dòna els seus fruits, ara no em de parar, em de seguir així i millor, això és només el principi d’una gran familia. Enhorabona a tots tres equips, aquesta vegada em fet un ple! (:

Deja tu comentario