AGUSTIN NUÑEZ S´ESTRENA COM A SELECCIONADOR

El proper cap de setmana tindrà lloc el campionat estatal de karate alevi, infantil i juvenil tant de kata com de kumite a la ciutat de Santander. La federació Catalana ha comptat amb nou alumnes del club karate nokachi les franqueses i ha escollit com a seleccionador de la categoria pre-kumite a AGUSTI NUÑEZ. Per Agustí serà el primer campionat com a seleccionador i espera molt bons resultats. » tinc molta confiança amb tots els nois i noies que representen el karate català, estem treballant de valent per poder estar a nivell estatal»». Els alumnes del nokachi que assistiran a Santander son: AINOA ASTORGA, WIAM KOUBISS, RAFA MIGUELES, JUAN CUEVAS, ROGER BURRIEL, ELENA DE SANDE, CRISTINA PEREZ, ANDREA LUCERO I NIL ROSALES. Molta sort a tots!! i Moltes felicitats AGUS!!!

Tags: , , ,

Deja tu comentario