Nuria Marín, del CE No Kachi, medalles al campionat d’Europa de Goju Ryu

Nuria Marín, del Club Esportiu No Kachi de les Franqueses del Vallès, ha aconseguit dues medalles al campionat d’Europa de Goju Ryu que s’ha celebrat els dies 1 i 2 d’octubre a l’Hospitalet com a integrant de la selecció espanyola en l’anomenat Estil.

En la jornada de dissabte Marin va quedar 3era. per equips en modalitat kumite i el diumenge en modalitat individual kumite categproa 68 kg també es va emportar la medalla de bronze representant l’equip d’Espanya guanyant tres dels quatre combats que va fer.

El mateix cap de setmana l’entrenadora Montse Marín va estar a Madrid al programa de dona i karate seleccionada per la Federació Espanyola. Igualment, s’ha de destacar que una temporada més Agustí Núñez, del Club Esportiu No Kachi, continua com a seleccionador català de la modalitat pre-kumite. Una bona mostra del treball que continua fent el CE No Kachi.

2 Comentarios a “Nuria Marín, del CE No Kachi, medalles al campionat d’Europa de Goju Ryu”

  1. marc dice:

    Felicidades.

  2. aguastin nuñez manchon dice:

    felicidades nuria, gracias por la ilusionm q desprendes. un beso.

Deja tu comentario