NOKACHI NON STOP

El próxim dia 3 de desembre el Club Espotiu Karate No Kachi Les franqueses participará al interclub Villa de Colindres a Cantabria. El campionat se celebrará tant de kumite com de kata i l´expedició Nokachi tindrà de representants a: Ainoa Astorga, Andrea Astorga, Sergi Valdivia, Jordi Valdivia, Xavi Sevillano, Izan Sevillano i Núria Marín, tots ells a les ordres de Montse Marín. Per altre banda, Agustí Nuñez, entrenador del club però actuant com a seleccionador Català participarà amb sis mebres més del Nokachi a un encontre organitzat per la federació valenciana. El dia abans i un any més assiteixen a la nit de l´esport de Les Franqueses del valles. Nokachi NON STOP.

Un comentario a “NOKACHI NON STOP”

  1. carlos enciso dice:

    suerte a todos en colindres en especial a jordi valldivia y izan sevillano un saludo carlos enciso. khion

Deja tu comentario