NOKACHIS A LA NIT DE L´ESPORT DE LES FRANQUESES

La gala, que va comptar amb la presència de la medallista olímpica Laia Pons, va reunir més de 400 persones
La XVIII Nit de l’Esport de les Franqueses del Vallès que es va celebrar aquest divendres va tornar a ser un èxit. Més de 400 persones van assistir a l’acte organitzat pel Patronat Municipal d’Esports en el qual es fa un reconeixement públic i es premia aquells esportistes, persones i entitats esportives locals que han destacat pel seus èxits i dedicació durant la temporada 2011-12.
Cal destacar que la gala va comptar la presència de la granollerina Laia Pons, medallista olímpica als Jocs de Londres amb l’equip espanyol de natació sincronitzada. La nedadora del CN Granollers portava la medalla de bronze aconseguida a les Olimpíades, que va mostrar al llarg de la nit. Pons va indicar, a preguntes del presentador de la Festa, Óscar López, que la medalla representava “el reconeixement i el més gran que li havia passat” i va afegir que era fruit de “moltíssimes hores d’entrenament dia a dia, de treballar i treballar.

El programa de la nit es va iniciar amb el lliurament dels diplomes als 73 nominats i nominades, esportistes de les categories Promoció Masculí i Femení (nascuts entre l’any 1999 i 2003), categoria Formació Masculí i Femení (nascuts entre l’any 1994 i 1998), categoria Amateur Masculí i Femení (nascuts al 1993 i anys anteriors) i categoria Millor Entrenador/a.

Reconeixement a les gestes esportives
Després del sopar, es va donar pas al lliurament dels primers guardons, corresponents a les Gestes Esportives en reconeixement per haver assolit destacades fites durant la temporada 2011/2012.
Els premiats van ser:
Amateur femení CF Bellavista Milán, ascens a preferent femení.
Benjamí A CF Les Franqueses, ascens a primera divisió.
Sènior masculí i sènior femení Tir amb Arc Les Franqueses, pels resultats aconseguís al V Campionat d’Espanya d’arc nu.
Equip masculí Sweet Trade Bowling Club Les Franqueses, ascens a divisió d’honor.
Infantil femení PME secció handbol, classificació assolida a la fase sector del Campionat d’Espanya.
Amateur masculí CE Llerona, ascens a tercera territorial.
Marta de Sande, Nermin Koubiss i Mireia Cuevas Andrea Lucero (Karate Nokachi), campionat de Catalunya de Kumite.
Equip duatló UC Les Franqueses, ascens a primera divisió.
Mèrits personals

Els premiats van ser:

Hilario Guerrero, (absent a la gala), del CF Bellavista Milán, en reconeixement pel foment del futbol a les Franqueses.

David García, del CF Les Franqueses, en reconeixement pel foment del futbol a les Franqueses.

Josep Lozano, del PME secció bàsquet, en reconeixement per la seva dedicació i foment del bàsquet a les Franqueses.

Armando Alloza, del l’AE Veterans Bellavista Milán, en reconeixement per la seva dedicació al foment del futbol a les Franqueses, jugador més veterà i encara actiu als 56 anys.

Montse Marín i Agustín Núñez, en reconeixent a la seva tasca i dedicació al foment del karate a les Franqueses.

Manel Mateo, en reconeixement a la seva dedicació i foment dels escacs a les Franqueses

Toni Torres, del PME secció handbol, en reconeixement per la seva tasca de promoció de l’handbol base a les Franqueses.

David Dalmau, del CE Llerona, en reconeixement per la seva tasca i foment del futbol a Llerona.

Fernando Carrilo, del club a4elkm, en reconeixement per la seva tasca i foment de l’atletisme a les Franqueses.

Premis especials
Després dels Mèrits personals es va fer el reconeixement dels Premis especials.
Van ser per a :
Jordi Ampurdanès, del Clut Tennis Les Franqueses, en reconeixement per la seva tasca i foment del tennis a les Franqueses.
Empresa Bicicletes Segú, en reconeixement i agraïment al suport i patrocini de l’esport a les Franqueses.

Millors esportistes

Un vegada lliurats els premis de reconeixement va arribar l’hora de conèixer els millors esportistes en les diferents categories.

Es va començar per la categoria de Millor Entrenador/a.
Els finalistes van ser Xavier Corbinos, del PME secció handbol, Montse Marin i Agustin Nuñez, del CE Karate Nokachi, i Marià Yeste i Dani Mas, del PME secció bàsquet. El premi va ser per a Xavier Corbinos, campió de la lliga infantil femení d’handbol, 2n classificat a la fase sector del Campionat d’Espanya i 3r al Campionat de Catalunya.

En categoria Promoció Femení les finalistes van ser Marta Mera, del PME secció handbol, Wian Koubiss, el CE Karate Nokachi i Judit Viñas, del CE Llerona. El guardó va ser per a Wiam Koubiss, campiona de Catalunya en la disciplina de kumite individual i per equips i sotscampiona de Catalunya en la disciplina de kata.

En categoria Promoció Masculí els finalistes eren Jordi Valdivia, del CE Karate Nokachi, Oriol Miró, de la UC Les Franqueses i Jordi Serrate, del Club Escacs Les Franqueses. El premi va ser per a Oriol Miró, guanyador de la triatló de l’Ametlla i de la duatló d’Altafulla i tercer i primer a la duatló de Granollers.

En categoria Formació Femení les finalistes van ser Jurdit Berruezo, del Club Twirling la Torreta, Tania Hernández, del Club Natació Granollers, i Belén Reche, del BM Granollers. Va ser premiada Tania Henández, campiona d’Espanya i de Catalunya d’hivern i estiu de combo i membre de la selecció espanyola infantil de natació sincronitzada.

En categoria Formació Masculí eren finalistes Pol Torres, del BM Granollers, Mourad Mounim, del Club Atletisme Canovelles i Agustí Pericas, del CN Granollers. El guardó va ser per a Pol Torres, campió de Catalunya i d’Espanya per equips i sotscampió d’Espanya amb la selecció catalana.

Els darrers premis van ser per als millors esportistes en categoria amateur. En Amateur Femení les finalistes eren Mònica Ausàs, del Club Balonmano Leon (absent a la gala), Anna Riera, atleta independent i Anna Molet, del CE Llerona. La guanyadora va ser Mònica Ausàs, jugadora a la lliga ABF d’handbol femení, la màxima categoria estatal, i membre de la selecció espanyola júnior. Va recollir el guardó el seu pare, Francesc Ausàs.
En categoria Amateur Masculí els finalistes eren Francesc Garcia, de la Unió Ciclista Les Franqueses, Sadok Moumni, del CE Karate Nokahi i Quim Magan, del Club Atletisme Viaplana. El guanyador va ser Francesc Garcia, 3r classificat en categoria elit al campionat de ciclocròs de Lleida, 4t al ciclocròs de Mataró, 5è a la prova del Campionat de Catalunya de Vic i 5è a la prova del Campionat de Catalunya de Ciclocròs disputada a Corró d’Avall.

Festa de tothom

Deja tu comentario