TROFEU SANT CUGAT!!

El Nokachi és el gran dominador del torneig del Karate Sant Cugat

El Nokachi s’ha convertit en l’entitat dominadora a la 8a edició del torneig Karate Ciutat de Sant Cugat en guanyar quatre categories. L’organitzador, el Club Karate Sant Cugat, també ha demostrat el seu potencial imposant-se en tres divisions. Més de mig miler de karatekes han participat a la competició disputada al pav 3 de la Rambla del Celler.

El pav 3 de la Rambla del Celler s’ha convertit en un improvitzat tatami on més de mig miler de karatekes d’una trentena de clubs han disputat un nou torneig. Una jornada festiva i gens competitiva on cada participant disputava dos katas des dels més menuts, prebenjamins, fins els més grans, màster. El guió sempre era el mateix amb un escalfament previ, darrers consells dels entrenadors, tensió prèvia i a competir.

Després de cada actuació, valoració dels jutges i anotació de les puntuacions aconseguides. L’organitzadora del torneig, Lourdes Llorente, destaca que la competició té l’únic objectiu que els participants gaudeixin d’aquest esport.

GRACIES KARATE SANT CUGAT PER CONVIDAR-NOS CADA ANY I FER-NOS SENTIR COM SI ESTIGUESSIM A CASA.

Deja tu comentario