4 PODIUMS NOKACHI EN EL NACIONAL CADETE JUNIOR Y SUB21

Dos ors, una plata i un bronze del Club Karate Nokachi al Campionat d’Espanya
26/11/2014

D’extraordinària es pot qualificar l’actuació dels membres del Club Karate Nokachi que van disputar amb la selecció catalana el Campionat d’Espanya de Karate el cap de setmana passat, 22 i 23 de novembre, a Ciudad Real. Els franquesins van aconseguir dues medalles d’or, una de plata i una de bronze.

En concret, els karatekes que van pujar al podi van ser l’Alfredo Domínguez (campió d’Espanya en kumite cadet – 70 kg), Elena de Sande (campiona d’Espanya en kumite júnior – 48 kg), Marta de Sande (medalla de plata en kumite sub-21 – 50 kg) i Mireia Cuevas (medalla de bronze en kumite sub-21 – 68 kg).

La resta de membres del Club Karate Nokachi que formaven part de la selecció catalana i que també van fer un bon paper en el campionat van ser Roger Burriel i Andrea Astorga en categoria cadet, i Andrea Lucero en júnior.

Tots aquests grans resultats van fer que el club dirigit per Montse Marín i Agustín Núñez pugés fins als llocs més alts del medaller com a clubs, i a una històrica segona posició de la Federació Catalana en el medaller estatal.
Alfredo Domínguez, campió d’Espanya de kumite cadet – 70 kg
Alfredo Domínguez, campió d’Espanya de kumite cadet – 70 kg
Elena de Sande, campiona d’Espanya de kumite júnior – 48 kg
Mireia Cuevas, bronze en kumite sub-21 – 68 kg
Marta de Sande, medalla de plata en kumite sub-21 – 50 kg
Collage de fotos en què es poden veure els quatre podis i tots els integrants del club Nokachi que van participar al campionat

Deja tu comentario