festival-entrenament 2015

Hem realitzat una classe de karate com habitualment fem en el nostre dojo adreçat als familiars i amics pk puguin veure el gran treball i evolucio que fan tots els nostres alumnes.
Han realitzat kates i kumite que encara que en competició es diferencia en modalitat, al dojo es imprescindible treballar les dues formes ja que sense les kates no hi pot haver un bon combat i sense el combat no hi pot haber un gran kata.
Mes tard s’ha otorgat un premi reconeixament a tots aquells karateques que han obtingut un podi a un campionat nacional i hem acabat aquest fantastic festival amb una gran barbacoa.
Moltes gracies al patronat municipal d’ esports de les Franqueses, a Jose Ramirez Alaya, a Juan Jose Gonzalez Agueda (fotograf) i com no a tota la «marea roja» per la gran ajuda rebuda. Una vegada mes…nokachi es molt més.

Deja tu comentario