campus 2016 RFEK

Diversos membres del CK Nokachi participen en el 4t Campus d’Estiu de Karate celebrat a Amposta

Aquest esdeveniment, que va tenir lloc del 24 al 28 de juny, l’organitzava la Federació Espanyola de Karate.

Aquest any, la Federació Espanyola de Karate va organitzar del 24 al 28 de juny el 4t Campus de Karate a Amposta, per al qual van ser elegits com a tècnics, entre d’altres, Agustín Núñez i Montse Marín, senseis del Club Karate Nokachi Les Franqueses.

A banda dels entrenaments diaris, els 160 alumnes vinguts de tot l’Estat espanyol també hi van fer altres activitats, com ara piscina, multiaventura, vetllades nocturnes i van gaudir d’una estada a Port Aventura.

A banda dels mestres franquesins, van assistir al campus cinc tècnics més, entre ells campions mundials y seleccionadors estatals.

En el campus es va celebrar una competició interna, en què van acabar pujant al podi, en les seves respectives categories, els 8 alumnes del CK Nokachi que van assistir a aquest esdeveniment: Iker i Iria Esteban, Iona Lobato, Andrea Fernández, Miquel Azor, Judit Camacho, Izan Sevillano i Ainoa Astorga.

Varios miembros de la ck nokachi participar en el 4º Campus de verano que se celebra en karate.
Este evento, que tuvo lugar del 24 al 28 de junio, el estaba haciendo la Federación Española de karate.
Este año, la Federación Española de karate fue organizado del 24 al 28 de junio del 4º Campus de karate para amplificador, para lo cual fueron elegidos como técnicos, entre otros, Agustín Núñez y Montse Marin, el club de karate Senseis nokachi la garriga.
Aparte de la rutina diaria de ejercicios, los 160 estudiantes vinguts todo el estado español, también hizo otras actividades como piscina, multiaventura, tardes y noches van a disfrutar de una estancia en port aventura.
Aparte de los profesores franquesins, asisten al campus cinco más, incluyendo campeones mundiales y seleccionadores nacionales.
En el campus se celebró un concurso interno, en la que terminan en el podio, en sus respectivas categorías, los 8 estudiantes de ck nokachi que asisten a este evento: Iker y iria Esteban, Iona Lobato, Andrea Fernandez, Michael Azor , Judith Camacho, izan sevillano y Ainoa Astorga.13626645_651392921686068_1125794343441195791_n

Deja tu comentario