Cloenda de l’activitat de karate del Patronat Municipal d’Esports

Tots els alumnes van obtenir el cinturó groc.

El dilluns 20 de juny va tenir lloc l’acte de cloenda de l’activitat de karate que ha organitzat per primera vegada el Patronat Municipal d’Esports al gimnàs de l’Escola Guerau de Liost, gestionada pel Club Karate Nokachi.

Els vuit alumnes del grup van realitzar l’examen de cinturó groc, i un cop aprovat el regidor d’Esports, Juan Antonio Corchado, els va fer entrega d’un cinturó a cadascun dels infants. Van ser-hi presents també els dos monitors i responsables del Club Karate Nokachi, Agustín Núñez i Montse Marín.

Cierre de la actividad de karate de la municipal de deportes
Todos los estudiantes recibieron un cinturón amarillo.
El Lunes 20 de junio en el acto de clausura de la actividad de karate que ha organizado por primera vez el gimnasio de la escuela municipal de deportes de gerald liost nokachi, gestionado por el club de karate.
El grupo de ocho estudiantes estaban llevando a cabo el examen de cinturón amarillo, y una vez aprobado el concejal de deportes, Juan Antonio Corchado, lo hicieron poner un cinturón en cada uno de los niños. Ahí estaban presentes también las dos monitores y autores de nokachi karate club, Mercedes Nunez y Montse Marin.
13495222_644915262333834_6103627980881288969_n

Deja tu comentario