Els millors karateques espanyols s’exhibeixen a les Franqueses

Els 50 millors karateques espanyols en la modalitat de kumite, de categoria cadet, júnior, i sub21, han participat al Projecte Mundial de la modalitat que ha tingut lloc tot el cap de setmana a la localitat franquesina. Entre ells, 8 membres del club organitzador, el club Karate Nokachi.

El cap de setmana passat, el 21 i 22 de gener, ha tingut lloc a les Franqueses del Vallès el Projecte Mundial de Karate organitzat pel Club de Karate Nokachi, original del municipi vallesà. L’esdeveniment ha estat organitzat gràcies a la col·laboració de la RFEK i de la Federació Catalana de Karate, juntament amb el suport de l’Ajuntament de les Franqueses i del Patronat Municipal d’Esports. L’objectiu del projecte, que és la primera vegada que es fa a Catalunya, és proporcionar formació de caràcter tècnic i experiències competitives d’alt nivell a tots els esportistes i entrenadors participants. El Projecte Mundial s’ha celebrat justament un mes abans de disputar-se el Campionat d’Europa Cadet, Junior i Sub-21 a la ciutat de Sofia (Bulgària).

Aquesta edició ha comptat amb la participació de les seleccions espanyola, andorrana i catalana, a més d’altres clubs procedents d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol. L’inici de la concentració va ser divendres 20 de gener a la tarda, en què les autoritats municipals van rebre el club i esportistes a la sala d’actes de l’Ajuntament de les Franqueses. L’alcalde Francesc Colomé (CiU), juntament amb el regidor d’Esports Juan A. Corchado (PSC) i el regidors de Relacions Institucionals, Ferran Jiménez (CiU), van donar al benvinguda als representants vinculats al Projecte d’enguany i van presentar-los les característiques del municipi. Durant el cap de setmana també hi van assistir, a nivell tècnic, el director gerent del Patronat Municpal d’Esports, Pep Campaña, un representant de la Real Federació Espanyola de Karate i un representant de al Federació Catalana de Karate.

L’endemà, al pavelló poliespotiu municipal de Corró d’Avall, es va realitzar un curs d’alta competició amb més de 150 karateques en una jornada de matí i tarda impartida pel seleccionador nacional César Martínez amb la col·laboració d’Agustí Núñez i Montse Marín, del Club Karate Nokachi. Diumenge, 22 de gener, va ser el dia del campionat, on es van citar els membres de les seleccions i els competidors dels clubs.

http://votv.xiptv.cat/les-franqueses-del-valles/capitol/les-franqueses-acull-el-projecte-mundial-de-karate-amb-participacio-de-karateques-del-club-karate-nokachi

https://www.facebook.com/montse.marinjane/videos/10208719569807230/

https://www.facebook.com/montse.marinjane/videos/10208719571127263/

 

Deja tu comentario