El Club Karate Nokachi aconsegueix 5 pòdiums al Campionat d’Espanya

05/04/2017

Xavi Sevillano i Iria Esteve, campions d’Espanya; Besay Grediaga, subcampió; i Iiona Lobato i Miquel Azor, medalles de bronze, en les seves respectives categories.

El cap de setmana de l’1 i 2 d’abril, el Palau Municipal d’Esports Vista Alegre de Còrdova acollia una nova edició del Campionat d’Espanya de Karate en les categories benjamí, aleví, infantil i juvenil en les modalitats de Kata i Kumite. Hi van assistir 9 components del Club Karate Nokachi de les Franqueses representant la selecció catalana de Karate.

En la jornada matinal de dissabte es va acollir la modalitat de Kata on els integrants del club de les Franqueses Iker Esteban, Xavi Sevillano i Iria Esteban van disputar de valent però sense avançar posicions.

A la sessió de tarda, van començar els grans resultats, ja que Xavi Sevillano es va proclamar campió d’Espanya en la categoria kumite juvenil -40kg, després de guanyar 5 combats. Després d’ell, Iona Lobato va aconseguir la medalla de bronzeen la categoria kumite juvenil +50kg.

En la jornada de diumenge també van obtenir grans resultats. Miquel Azor es va fer amb la medalla de bronze en la categoria kumite infantil +46kg, donant pas a dos finals més d’integrants del club, on Iria Esteve es va proclamar campiona d’Espanya kumite infantil +40kg i Besay Grediaga va obtenir el títol de subcampió d’Espanya en kumite infantil -40kg.

Cal destacar també el gran treball per part dels altres competidors del Club Karate Nokachi: Andrea Fernández, Alex Morales, Iker Esteban i David Morales.

Els karateques de les Franqueses amb la samarreta de la Selecció Catalana, al Campionat d'Espanya.

Tags: , ,

Deja tu comentario